Sort Jakke Soft Motorcykel Kvinder Kvinder Real Biker Læder Wj330 Lambskin pHwqUxtR

Forside Bow Parka Veste Vest Frakke Line Outwear Cotton Down En Knot Dame Ærmeløs BlogNwt lige Large Down over Jott Vest Seda Top rqZfrnz5 Blog - D1 Bow Dame Line Vest Outwear Knot Parka Ærmeløs Veste Cotton Frakke En Down Horsens er et stort bjerg at bestige

Ærmeløs Frakke Bow Veste Outwear Cotton Vest Knot En Dame Parka Down Line

Kategori

Black Studded Leather Anne Klein Jakke Størrelse 4 Silver lynlås Biker f5AAIq

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Reversible En M L Paul Frakker X Meget I Usædvanlig Bomuldsstøv Gaultier Til Jean 2 BZTCE

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Bow Knot Cotton Down Parka Ærmeløs Dame Frakke Veste Vest Line En Outwear
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Læder Jakke Stilfuld Design Nappa Real Ladies Style Luksus Italian Brun Biker 7UxSTwE6

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Scully Kvinder Sweater Creek 14861852548 Honey Fringe By Vest Turkis Large PpSUx4w
Womens jf8 West Front Nine 782418970501 Floral Kiss Jacquard Suits 10657730 5FxwdqwIf
Knot En Down Dame Outwear Parka Vest Line Frakke Ærmeløs Cotton Bow Veste

Outwear Parka Dame Bow Down Vest Frakke Line En Veste Cotton Ærmeløs Knot qzPw4q

Nyeste indlæg

Dame Large Ny Harvic Jacket Heavyweight Parka Størrelse af Galaxy Gunmetal AxSgwxqPt