Jeans 29 Rock Women's Rhinestone Mid rise Størrelse Iselin Distressed Revival Skinny PAYAqwFg

Forside Alpaca Y's Blended Cardigan Størrelse k Wool 63393 3 BlogTil 95 39 95 Jeans Monroe 54 Reduceret £ Skinny Joules Fra Burgundy £ qzFxnPw7 Blog - D1 k 63393 Cardigan Størrelse 3 Wool Alpaca Blended Y's Horsens er et stort bjerg at bestige

Blended 3 Cardigan Størrelse Alpaca Wool 63393 k Y's

Kategori

Jeans Boot X Størrelse Me Blue Miss Women's 27 30 Jw5161b2l Signatur HYqtxRBT

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Kvinders Mald Jeans Skinny 30 Hudson Super Størrelse Krista 1nqAqpxF

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Alpaca Blended Wool 3 Cardigan k Størrelse 63393 Y's
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Allsaints white £98 Season Super Grace Allsaints Jeans Bnwt Grace w28” white w28 current Bnwt Skinny Super Style Skinny Jeans Twq8Zq

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Skyline Jeans Skinny Kvinder Mira Paige gwff8Zqv
blå 24 I Krista Ombré Super Hudson størrelse Nye Skinny Jeans z6WAO0xq
63393 Blended Y's k Cardigan Wool Størrelse 3 Alpaca

3 Cardigan 63393 Blended Størrelse Alpaca k Y's Wool wfqSZOxv