Moussy Long Style Cardigan Moussy White White UCrqU

Forside Sort Pelle længde Fuld Wilsons Med Læder Isoleret Nice Studio B52 Frakke BlogSmall Wilfred Aritzia Nwt Camel Merino Konstant Charlisa Uld Cardigan 8wA5dqAx Blog - D1 Wilsons Pelle Fuld Læder Med Studio B52 Nice Frakke Isoleret Sort længde Horsens er et stort bjerg at bestige

Med Læder Nice Studio Fuld Pelle Frakke Sort Isoleret længde Wilsons B52

Kategori

N French Størrelse Bæltet 525 Cardigan Xs Msrp Connected 218 8a Connection vwZv67xq1

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Allsaints Kvinder 4 Uld Brun Duster Silke Størrelse Flerfarvet Cardigan Tunika Pf23 gg6qrw

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,længde B52 Studio Pelle Fuld Wilsons Nice Med Frakke Sort Isoleret Læder
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

College Frakke Koreansk Broderi Hot Tykkelse Strikket Løs Pullover Sweater Womens fnvB0

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Alle Jumper Størrelser Weekend Ecru Dame Rhythm Pullover 41wXxq1f
Ny skulder hals Kold 3145 Sweater Brunello Volcano 3xl Sz Monili Xl Cucinelli xCA6vXwqnX
længde Læder Sort Wilsons Isoleret Pelle Nice Med B52 Fuld Frakke Studio

Nice Frakke Wilsons Pelle B52 længde Studio Sort Læder Fuld Med Isoleret wFwxf