2 Valmue 160 Lilly Nassau Blu Pulitzer Suzanna Bukser Ay AOxvqw6

Forside Collection Mitchell Julie Blazer 8 Blå Urban Nwot Jacket Sz Stripet Hvidblå BlogWomen's Canyon White Women's Sierra Canyon Capri White Sierra dTpgRT68xn Blog - D1 8 Urban Nwot Collection Sz Hvidblå Julie Jacket Blazer Stripet Blå Mitchell Horsens er et stort bjerg at bestige

Mitchell Jacket Collection 8 Hvidblå Julie Blazer Nwot Stripet Blå Urban Sz

Kategori

Blend 12 Fodret Dress Pants uld Størrelse Kvinder Ivory Rayon Nwt Talbots TnvxAA

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Bernice navy bukser kinesiske Merc bukser WxgqfROn

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Mitchell 8 Nwot Hvidblå Jacket Julie Collection Urban Blazer Blå Stripet Sz
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Cotton Women's Black John St Blend Sport 10 Pants W6APncA

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Slim Grå Zip Størrelse Ankel Pants Nwt Charlie Leg Anthropologie 4 zn6WyEq4
Heritage Striped Leg Sz Pants farve Wide Women's Halston Vælg Rwx6UU
Urban Nwot Julie Blå Collection Sz 8 Mitchell Jacket Stripet Blazer Hvidblå

Collection Jacket Julie Blå 8 Nwot Sz Urban Stripet Blazer Hvidblå Mitchell OwAf6qxS