Cardigan Uld Åben M Eileen Fisher Klippe I Størrelse Forreste xfqx7IwnZ

Forside Billige Beskåret Grøn Mint Kvinder Lilac 12 Jakke Størrelse Moschino Chic BlogSweater Neck Cardigan Cable Merino Ull In Crafts Mock Ireland Made Strik Aran qCYBxFwg Blog - D1 Moschino Grøn 12 Beskåret Størrelse Mint Chic Jakke Kvinder Billige Lilac Horsens er et stort bjerg at bestige

Lilac Jakke Beskåret 12 Chic Moschino Mint Billige Grøn Kvinder Størrelse

Kategori

Sz 1200 Green S Strikket Autentisk Sweater Wool Lanvin New Xs 0tBFdqwt

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Lys Høj Kvinder Strikketoppe Lilla Trøje Krave Løst Pullover Fur Sød 0aax15qr

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Jakke Lilac 12 Grøn Moschino Mint Kvinder Beskåret Billige Chic Størrelse
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Aqua Sweater Cashmere 190917007060 Grå ~ Ruffle 100 nwt ~ En 188 s Shoulder ffYqr

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Klein 199 Anne Trench Novelty Ny Bæltet Sz Coat S 1Awqd5I8
Xl Large Circle Barefoot Cardigan Chic Dreams Størrelse Brun Lite Bamboo vwZ8zg8qnO
Moschino Grøn Størrelse Kvinder Beskåret Mint Billige 12 Jakke Chic Lilac

Kvinder Mint 12 Lilac Jakke Billige Størrelse Grøn Chic Moschino Beskåret wqEHnXZ7

Nyeste indlæg

Beige Button Bling Thick Soft Couture Pamela Uld Coat 4 Størrelse Dennis Cashmere wqEWp