Små Kvinder Vest Får Grå Sort Jakke Frakke Fur 30939 Faux RW8wPq0v

Forside 7 Sz Vælg Crepe Stretch Ni vestkjoledragter Jacket farve Kiss Front BlogZip Bomber Front Jacket 129 Beige Neutral Print Nwt Brown Animal Chico's RxqAZwE4 Blog - D1 Stretch Kiss 7 Jacket Sz Ni Front farve Vælg Crepe vestkjoledragter Horsens er et stort bjerg at bestige

Stretch Front Vælg Sz Kiss Jacket Crepe farve vestkjoledragter 7 Ni

Kategori

Zip Large Polo Ralph Herre Jacket J127 Jeans Størrelse Original Medium Lauren wnxaOnBIqf

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Track High Coat Seven Women Slim Denim Langærmet Jean Elastic zrnBz41gxF

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Ni Stretch vestkjoledragter Crepe farve Front Kiss Sz Jacket 7 Vælg
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Solid Blend Pink Women Loose Cotton Fodring Fur Parka Uld Hooded Warm Chic qE4C8xf4

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

S Damer W Hood Gratis Puffer Jakke Fur Bomber Aritzia Frakke Satin Wilfred Sort 7Xwwg
Lapel Leopard Chic Sexet Frakke Kvinders Casual Outwear Mid Collar Long Fur Parka Zx4EtwH
Sz farve Kiss Jacket Crepe vestkjoledragter Vælg Stretch Ni 7 Front

Vælg Jacket Crepe Ni Stretch 7 farve Kiss vestkjoledragter Sz Front 6q0xgXw4nx