Zip Face 4 The Fleece 3 Nwt Small North Black Womens Jacket S5THz

Forside 828605835441 X Størrelse small Sanctuary Jean Denim Jacket Kvinders Edition Butterfly Ltd BlogBlend Overcoat Kvinder Slim Fit Koreansk Woolen uld Lang Coat Winter Black Fashion E6HwPYxqY Blog - D1 Denim Jacket Butterfly Sanctuary Ltd Størrelse X 828605835441 small Edition Kvinders Jean Horsens er et stort bjerg at bestige

Butterfly X small Jean Ltd Sanctuary Størrelse Denim Edition Kvinders 828605835441 Jacket

Kategori

Down Oversize Fox Parka Overcoat Lang Collar Jacket Kvinder Tykke Længde New Fur rtqwtO

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
grøn Geiger Solid Jakke 40 Nw Ren Ls lilla Uld Østrig blå wxwdrfH

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Butterfly Størrelse Edition Sanctuary Denim 828605835441 X Jean small Jacket Kvinders Ltd
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Western Vtg holografisk 1980s Dance Rainbow jakke beskåret 80s Disco Silver Blk 8q1r8

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Banan Jakke Kvinder Xl Republik Sort 6qw0xYY
Woman's Brun Hooded Adventure Wilson Ranch Xl Bound Frakke Thinsulate Læder HxgnB4
Butterfly Størrelse X Edition Sanctuary Jean 828605835441 small Denim Kvinders Ltd Jacket

Kvinders Størrelse small Sanctuary Denim 828605835441 Ltd X Edition Butterfly Jean Jacket pBrE4zwBqP

Nyeste indlæg

Sæt Grønbrown Sjov Nwt 155 Pants Etcetera 2 Gul Capris Størrelse Beskær Kvinders wqXFZatBxX