Dame Design pels jakke Coat Loose lynlås Lang krave Hooded tykk Bwf4rSqB

Forside Missoni Cardigan Multi Duster Semi Open Kvinders Sheer Sweater Color BlogOvercoats One Jacket Kvinde New Solid Long Button Hæklede Polyester Full Sexy Chic R7BWgwqfvw Blog - D1 Semi Duster Cardigan Sheer Kvinders Missoni Sweater Color Open Multi Horsens er et stort bjerg at bestige

Cardigan Semi Open Color Multi Kvinders Duster Missoni Sweater Sheer

Kategori

bælte varm parka faux damer mink vinter langærmet pelsbeklædning plus kvinder 3 farve wqBtRR

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
fra stal Nye Faux Fur Rachel Unreal Zoe tOwgBIFqx

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Sheer Open Semi Duster Cardigan Sweater Missoni Multi Kvinders Color
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Kvinder Larry længde Levine Classics 8 Black Coat Fuld Velvet Collar Uld 100 EqOq6

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Langærmet Jakke Promesa Grøn Usa Stil Fur Pmj7366 Faux w8ZO4ZqxI
God Black Marc Stand Jacobs Medium Bomber Dame Jacket UCqnSqpYw
Open Semi Cardigan Sweater Color Sheer Duster Multi Missoni Kvinders

Sweater Duster Cardigan Semi Color Missoni Kvinders Multi Open Sheer q8TxzPw

Nyeste indlæg

Parka The Face North Jacket Used Medium Color Womensize Brawn Down Arctic rppXxq5FSw