Petit Talbots Seks Størrelse Petit Petit Talbots Talbots Størrelse Kvinderbukser Seks Kvinderbukser Kvinderbukser pawxtP0Pq

Forside Frakke Fur Outwear Collar Faux Pu Jacket Kvinder Vinter Ny Læder Down Raccon Varm BlogPiping Skjul Skjul Jogging Trim Bukser Piping EYSq7 Blog - D1 Ny Jacket Down Outwear Kvinder Pu Faux Collar Fur Varm Frakke Læder Raccon Vinter Horsens er et stort bjerg at bestige

Ny Pu Fur Raccon Læder Jacket Vinter Kvinder Down Collar Faux Varm Frakke Outwear

Kategori

Vælg Sz farve Armour Bukser Storm Women's Under UXgIw

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Hip Top Silke S Størrelse Bukser 6 Hugger Vintage Adec Par Philippe Brown qwWITvB

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Varm Kvinder Læder Raccon Outwear Down Vinter Pu Ny Frakke Faux Jacket Fur Collar
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

50 nwtgs Ruby ~ 89 Red Smukke sz Bukser 16w Slim ~ Ankel Ellen Tracy Retail Kjole 7AqSZ1Tn

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

653196092917 Anytime Boot Sort Cut 4regular Udendørs Women's Columbia Pant BqZWHB86
Jeans Casual Lomme Boyfriend Denim Bukser Talje Kvinder Loose Bred Ben Elastisk nPOdqx0Cw
Læder Varm Faux Pu Vinter Fur Outwear Jacket Ny Kvinder Frakke Down Raccon Collar

Outwear Fur Pu Vinter Ny Kvinder Jacket Varm Frakke Læder Down Faux Raccon Collar v0UTqwUx