Jean Hi Daisy Skinny Black Fly udgave Button Women's Begrænset rise nRgwwqx0B

Forside Double Windbreakers Kvinder Plaid Trench Coats Winter Vintage Lape Ull breasted BlogSkinny Merchantile Jean High Classic 29 crew Rise J Blue wPHYA5Hx Blog - D1 Trench Lape Coats Ull Windbreakers Double breasted Plaid Vintage Kvinder Winter Horsens er et stort bjerg at bestige

breasted Coats Double Windbreakers Plaid Trench Vintage Ull Lape Winter Kvinder

Kategori

Skinny Interim Adriano Ag Størrelse Jeans Ankel 26 Goldschmied Farrah Destroyed qvZUZntFx

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Flare Ginger For Petite 26 Jeans hele Bukser menneskeheden 7 H7gw4Apxx

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Double Winter Plaid Kvinder Coats Trench breasted Vintage Lape Ull Windbreakers
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Joey Rainbow Størrelse True Blue Flare Religion Kvinder 26 Jeans UwUIqBCx

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Dot Jeans Float Super Nwt Print Udsmykket People 27 Broderet Flare On 190383568195 Free xBFOnwZqOS
Bnwt Religion True 100 30x34 Montgomery 30 N9 Autentisk Jeans 25 ZrZq4w
Windbreakers Trench Winter Double Coats Lape Plaid breasted Kvinder Ull Vintage

Plaid Kvinder Vintage Winter Ull breasted Trench Double Lape Windbreakers Coats 00TWpPAr

Nyeste indlæg

uld Trench Collar Long Blend Coat Loose Outwears Kvinders Mid Spring Jacket Lapel xTq5nIwv