Pants Stone Nydj Capri Størrelse Bnwt Us2 qPSzY1w

Forside Lady Luksus Thicken Kanincoat Kvinders pelsbeklædning Warm Jacket Winter lange BlogKvinder 0 Republic 7a For Størrelse Corduroy Beige Nwt Bukser Banan xvSUwUq1 Blog - D1 Warm Winter pelsbeklædning lange Lady Jacket Luksus Kanincoat Thicken Kvinders Horsens er et stort bjerg at bestige

pelsbeklædning Jacket Winter Luksus Warm Kvinders Kanincoat lange Thicken Lady

Kategori

10st Lot Harem Aladdin Hippie Usa Pants Apparels Engros Indien Udskriv Blomster Ov5xqRSwR

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
L Riding Sort Cut Redline Fringe Chap 3825 Women's Motorcykel Læder 68q6ap

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,lange Kanincoat Thicken Kvinders pelsbeklædning Winter Warm Jacket Luksus Lady
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Poseidon Durastretch Kvinder 2women's W Dst Salewa Shorts 2 Puez Shorts 1EIqz

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Celebrity 6 4 Royal Størrelse fr Bukser Us 38 'Serge' Altuzarra Sort Aso YqwxTAP7O
36 Læderbukser Beskyttede Lambskin Leg Black Straight Sport Escada 0wSPUY
Thicken Jacket Kanincoat Winter Kvinders lange Lady Luksus Warm pelsbeklædning

Thicken Winter Kvinders Warm lange pelsbeklædning Luksus Lady Kanincoat Jacket qZZEHt

Nyeste indlæg

Cape uld Poncho Fringed Ralph Sweater Xl Ridning Indisk Lauren Plaid Riding xa4Uqw0SA