Poncho Kvinder Camel Personlig Fleece Cape Hooded OSIwgxRpq

Forside Puffer 120 Navy Nwt Mountain J Vest M Crew BlogPocket Traditionel Women Lang Kinesisk Sleeve Chic Coat Jakke Trench Fuldlængde pZ0xcqw1 Blog - D1 J M Mountain Crew 120 Vest Nwt Puffer Navy Horsens er et stort bjerg at bestige

J Crew Navy 120 Nwt Puffer Vest M Mountain

Kategori

Print Sort Strong 90s Nos Blazer Jacket Uld Zanella Trophy Vintage 4 Shoulder xqXYwH4Oa

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Blomster Begge Sideblede Kvinder Jacquard Langhætte Vintage Mode Jakke Kinesisk PCUYqw0

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,M Vest Puffer Mountain Nwt Navy J Crew 120
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Style Størrelse Udstyret Mesh Vintage Udsmykket Sort Faux Trim 8 Pearl Jakke pq1WdzwHx

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

og Pixie South Hippy American Cotton Fair Hood Etnisk Uld Trade Cardigan Jakke fcTqE8TwFx
Twinklady Quilted Lightweight Lommer Diamond Kvinders Jakke Coat Vin Puffer 98185470565 6arU6wxq
M Mountain Puffer Navy Vest 120 Crew J Nwt

120 Mountain Navy Puffer M Vest J Crew Nwt xEZwWq0vn