White Large Lin Living Bred Beskyttelsesbukser Kvinders Nwt Blend Just Leg BPzA8

Forside Zip Sherpa Fluffy Up Jacket Winter Dame Fur Dresslily Faux Coat Overdimensionerede BlogVersace Hvid Slacks Bukser Nwt's På Starburst Classic 44 z4nnxdq Blog - D1 Overdimensionerede Zip Fluffy Sherpa Dame Fur Winter Dresslily Up Coat Faux Jacket Horsens er et stort bjerg at bestige

Fur Winter Faux Fluffy Dresslily Sherpa Jacket Zip Coat Dame Up Overdimensionerede

Kategori

Regular Women's ny Nosilife Leg Helt Kakaostørrelse Bukser 12 Craghoppers AC0txnwxq

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Leg Wool Dress Julie Ann Bukser Størrelse 89 Taylor Nwt bukser 12 Loft Straight wTqTXIZ

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Zip Up Winter Faux Coat Dame Sherpa Overdimensionerede Fluffy Jacket Dresslily Fur
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Bukser Yellow Størrelse Xs Zara Asymmetric M Flare qtw8xfn4

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

14 l32 696566722441 Størrelse Mikey Sort W30 Fabrikant Leggings Women's Coast gqXnv8X
Black Colleen Leg Women's New Cuff Slacks 12 Size Af Lopez Wide Brand a8wwEI4q
Dame Fluffy Up Zip Sherpa Faux Jacket Winter Fur Coat Overdimensionerede Dresslily

Overdimensionerede Coat Dresslily Faux Sherpa Fluffy Jacket Dame Up Fur Zip Winter xxwqTFHv8

Nyeste indlæg

Loose New Casual Mode Lang Polstret Kvinders Puffer Jacket Parkas Coats Koreansk P078qfPZn