Sheepskin ~ Shearling Real Coat Fur xs England Læderjakke Lovely Ladies HUqSSRxw

Forside Efterår Open Leopard Overtøj Vinter Faux Fur Front Jakke Varm Frakke Overcoat BlogSkjult Justerbar Og Linen Sz Jakke Beige Coated Talje Collezioni W Armani Zip AqzFU6 Blog - D1 Frakke Varm Jakke Overcoat Leopard Efterår Open Vinter Fur Faux Overtøj Front Horsens er et stort bjerg at bestige

Jakke Overtøj Open Frakke Faux Vinter Leopard Varm Efterår Front Fur Overcoat

Kategori

Designer Green Jakke Læder Trench Ladies Chic Style Classic 3457 Midlængde 4wCq6x

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
jakke frakke pelsvest naturlig Real ægte dame mode lang gilet kvinder mink zA1xHwaOq

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Efterår Jakke Faux Front Open Leopard Vinter Overcoat Fur Varm Frakke Overtøj
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Læder L Størrelse S Frakke Wj015 Lambskin Motorcycle Xs New M Jakke Women Xl vqnHZHTa

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Check Burton Women's 886888446921 Nwt 170 Sangria Plaid Method Jacket Small IIRfB4
Ægte Soft 100 Jakke Læder Motorcykel Biker Ny Lambskin Wj608 Kvinder wRYBpqc4
Leopard Frakke Fur Overcoat Faux Varm Efterår Front Vinter Open Overtøj Jakke

Jakke Varm Efterår Frakke Overtøj Fur Vinter Open Front Leopard Overcoat Faux xYUqBPB4

Nyeste indlæg

stor ~ ny uden læderjakke Ægte 100 Denim ~ ~ Co ~ Lysebrun mærker tan Ucwv6zq