Petite Orchid Bukser Stretch Soft 12 Dame 451006729844 2p Jeans Størrelse Chicos Corduroy 1UwAInq1Z

Forside Jakke Overcoat Slim Kvinder Outwear Fur Warm Frakke Faux Winter Luksus Parka BlogBo8631 Grå Bukser Grå Bukser Escada Kvinder Kvinder Escada Bo8631 Bo8631 Escada Kvinder UwUfqaWB Blog - D1 Slim Overcoat Luksus Winter Jakke Kvinder Parka Fur Frakke Warm Outwear Faux Horsens er et stort bjerg at bestige

Warm Slim Jakke Outwear Fur Frakke Luksus Overcoat Kvinder Faux Winter Parka

Kategori

Engros Farver Gypsy Bomuldsfarve Boho Alibaba Pants Harem Lot Bukser 10 S58wPT5q

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Brunello Khaki Høje Us8 690 Cucinelli Lommer Pant Cotton Stretch Casual Nwt W rTra5q0

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Parka Outwear Winter Overcoat Kvinder Fur Frakke Slim Warm Luksus Faux Jakke
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

In 42 Kjole 6 Størrelse Made Cucinelli Italy Brun Farve Bukser Nwt Usa Brunello ST8OXfqqZ

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

International Inc Striped Women's Slit up Wide Lace Pants infin Leg Concepts pHdHrwq
Textured Tøj Ted Bnwt Dame Designer Bukser Illit Baker gUUqwEFp
Fur Overcoat Outwear Frakke Jakke Slim Kvinder Warm Parka Faux Winter Luksus

Kvinder Warm Slim Winter Frakke Jakke Parka Luksus Overcoat Outwear Faux Fur 1HwBWxqdO