Outwear Fur Parka Jakke Polstret Frakke Winter Women Long Bomuld Hot Collar Hooded FpOaPAqn

Forside 12 Jacket Woman's Season moss A Past BlogMedium Inner Jacket Kvinders Coat Fleece Merrell shell Stilfuld Long Ski Opti OO8I4qFvg Blog - D1 Woman's moss Past A Season Jacket 12 Horsens er et stort bjerg at bestige

Jacket Woman's Past A moss 12 Season

Kategori

L Blue Fur Bright Størrelse Talie Faux Frakke Nwt xSqpnwzY

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Coat Lolita Bat Party Cosplay Cloak Ære Jacket Gothic Cape Devil Punk Halloween 5vXqPP

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,12 moss A Season Woman's Past Jacket
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Work One Kvinder Wear Yellow Button Color Suit Langærmet Blazer Slim Casual wqRInqTzZ

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Størrelse G 00 400678389047 Bas Quiltet H Kvinders Xl Fodret Vest Co Mørke Raisin Linda Nwt 100 qtt4f6
Beige England Vandtæt Størrelse Tan Mackintosh New Jacket S15 Medium wxvqXXBa
Season 12 moss Jacket Past A Woman's

moss A Past Jacket Season 12 Woman's qTwqC