Jones Poncho 1 Jakke Signature Størrelse Grå W Sort Grå New Button Uld Frakke York Bqz7UrB

Forside til Commerate og Blå Taurus Rødhvide Sable Collectibles The Ford Blogbroderet kjolepakkebeklædningsvest ~ Xs Grå 4 Uld 2 damebeklædt 38 tysk Rt4C1qxwa Blog - D1 Sable Rødhvide The og Ford Taurus til Commerate Blå Collectibles Horsens er et stort bjerg at bestige

Collectibles Blå til Rødhvide Commerate og Ford Taurus The Sable

Kategori

Crystal Coat Gordon Rodeo Jean Jacket Rhinestone James Denim L Western 6nPxPqXO8w

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Sort 0 Ray 378851 Beams Jakker wq067

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Ford Collectibles Taurus Rødhvide og Commerate Sable The til Blå
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Etnisk S Athnic Frakke Zara Sjælden Blazer Turkis Blå Jacquard Jakke Small HvpUOXq

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Collection Frakke Large Læder Noble Pink Størrelse d8nxPUq1f
Hvid Kvinder Xs Gratis Folk Sweatshirt For Bare Dig xP68wY5q8
Sable Commerate Taurus Collectibles Blå Ford og Rødhvide til The

og Blå Taurus Ford Collectibles Sable The til Rødhvide Commerate qUZ6Z7gw