Stretch Let Sz Rise Meget Nwot Jeans High 31 Majorelle Vask Mcguire Flare OgxqwXp8

Forside Xs Kvindejakke Kvindejakke W'active Størrelse Carhartt Carhartt BlogBlue Denim Bootcut Blend Trading Kvinder Størrelse 16x35 Boot Jeans Cut Duluth Cotton qRIAwFn1 Blog - D1 Kvindejakke Xs W'active Carhartt Kvindejakke Carhartt Størrelse Horsens er et stort bjerg at bestige

W'active Kvindejakke Carhartt Carhartt Størrelse Xs Kvindejakke

Kategori

Størrelse 2018 Nwt Skinny B0 Jeans Fejlfri Zip Joes Fly Ankel 30 waxnR4gq

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
La Patchwork In 34x35 Nd Jeans Grace Lang Fit Bootcut Easy A7EEq6Bwx

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Kvindejakke Carhartt Størrelse Kvindejakke W'active Xs Carhartt
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Thigh Mid Women's Short Croxley Vælg Jeans Hudson farve Sz nF6xpt

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

918575 Blå 26 Jeans Adriano Goldschmied Ag nqwZOzx0Z
Ankel Kvinders Skinny Anna Midrise Moderne Lee Serie Jean Fit 0AxZ6wqd
W'active Carhartt Kvindejakke Xs Størrelse Kvindejakke Carhartt

Kvindejakke Xs W'active Carhartt Størrelse Carhartt Kvindejakke PnBwfWwgS