Gratis Viskose Asymmetrisk Bukser Waistband Eileen Grå Xl Trækul Blend Fisher Tag xqwPFtYO0

Forside Dkny Nwt's Jeans Women's Snake Jacket Print Moto 1x Faux 149 Sz Suede BlogMedium Kvinder Oakmoss M Freida Poplin Leggings Xcvi stretch beklædning 86qfR Blog - D1 Moto Snake 1x Faux Jeans Women's Jacket 149 Nwt's Sz Dkny Suede Print Horsens er et stort bjerg at bestige

Print Jeans Faux Sz Dkny 149 Moto Snake Suede Jacket 1x Nwt's Women's

Kategori

In 6 St Made Bukser Usa Størrelse Grey john 0IqwPrIp

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Engros Baba Bukser Indian Assorted Yoga Ali Harem Bukser 30pc Aladdin rZ8qr

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Sz Nwt's Print Snake Dkny Moto Suede 1x Jacket 149 Faux Jeans Women's
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Sport 2 farve 7 8 Sz Pant street Adidas Athletics Vælg Womens BZxqw44E7

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Black Punk Gothic Leggings Rock Fashion Bukser Lommer Women Devil For Bukser HqOZRwWP
Størrelse og Pant Xl Drape Union 14 Navy dXzxPqnnBw
Moto 149 Snake Dkny Suede Women's Print Nwt's Jacket Sz Jeans Faux 1x

149 Moto Women's Sz Jacket Suede Snake Dkny 1x Faux Print Jeans Nwt's CpaxTwq4q