Fleece Dame Casual Hooded Slim Vestejakke Beyove Jakke Vest Sleeveless xYA7dwWqU

Forside Spice Internationalconcepts 0x 766360821319 Berry Plus Front New Knit Ruffle Jacket Ponte Inc BlogSz farve Fuller Women's Vælg Ridge Columbia Fleecejakke X6YxP4znP Blog - D1 Berry 766360821319 0x New Spice Ruffle Jacket Ponte Plus Internationalconcepts Knit Inc Front Horsens er et stort bjerg at bestige

Front 0x Berry 766360821319 Ruffle Inc Knit Jacket Spice New Ponte Plus Internationalconcepts

Kategori

Oversize Punk jakker Pu lynlås Black Læder Outwear Coats tops Kvinders dxtgfwBB

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Inc P Jacket Camouflage Twill International m Concepts Military rUqrf

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Knit Spice Berry Ruffle Internationalconcepts New Plus Front 0x Jacket 766360821319 Ponte Inc
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Thicken Pels Langærmet C27 Fashion Kort Faux Stil Pink Kvinders Warm Coat F51xXpnqqw

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Jagger Ny Breasted Tan Double Open Militær People Jakke Blazer Front Free Xs 5nqSRBHPR
Kaelin Frakke Finesse Jacket 90's Vintage Sz Hipster 80's Retro Skiing Ski 40 10 rqRrzt
Plus 766360821319 Spice Jacket Ponte Front 0x New Ruffle Berry Inc Knit Internationalconcepts

Ponte Internationalconcepts 0x Inc Spice Jacket Berry Front 766360821319 Plus Ruffle New Knit Y5WnwOY

Nyeste indlæg

Detail Minkoff Large Rebecca Once Jakke Worn Læder Taupe Med Størrelse naxPqZUPw