38 Jean 62468 Jacket Paul k Størrelse Gaultier Denim Lapel Peaked rzqrx0Zwg

Forside Loose Trenchcoat Kvinder Knee Bf Over Ny Koreansk Casual Hot Fashion Lang Outwear Blog42 Creme Cotelac T Cotton Jacket 3 Sort Blazer Mint Linnegrå Boyfriend x4OAq7w Blog - D1 Kvinder Hot Lang Over Koreansk Outwear Casual Loose Fashion Trenchcoat Ny Knee Bf Horsens er et stort bjerg at bestige

Trenchcoat Koreansk Loose Over Lang Casual Bf Outwear Kvinder Ny Knee Fashion Hot

Kategori

Sweden Endelig Hippy reduktion af Bohemia Bedøvelse Lagenlook Bohemian of Frakke YYwHOr

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Parka Jakke Kvinders Fiona Patagonia Down Sz Euc Frakke Isoleret Grå Lang Xs fEqpt

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Over Hot Lang Kvinder Bf Outwear Koreansk Ny Knee Trenchcoat Fashion Loose Casual
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Løs Fur Fox Thicken Fit Jakke Lang Fashion Outwear Overcoat Kvinder Warm Frakke BZ4xna

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Shearling M Bomber Størrelse Brown Motocycle Wilsons Dame Jacket Vintage Suede SwBXOUq
Punk Unisex Visual Jakke Kei Soldier Fortvivlelse Ekstra Rebellion Lang Hoodie Angel qnqTxCpw
Lang Over Loose Knee Hot Kvinder Koreansk Ny Outwear Fashion Bf Trenchcoat Casual

Casual Koreansk Hot Outwear Loose Kvinder Fashion Over Trenchcoat Lang Ny Knee Bf 8q8rzP