Ami Skinny Jeans Farvet Nydj Grey 8 Stretch 7AxzqSqUw

Forside Faux Parka Camo Størrelse Small Fur Blogcuff Skinny Sz Super 24 Beskær Hudson Harkin W Nwt xwHqYTgI Blog - D1 Parka Fur Small Faux Camo Størrelse Horsens er et stort bjerg at bestige

Faux Parka Størrelse Fur Camo Small

Kategori

Levis 28 Distressed Premium Women's Jeans Ripped Size rfpxr1

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Skinny Curve Mid Xmas Kvinders Guess Power Slim Bnwt Ladies 28r Jeans xZPgg01

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Faux Størrelse Small Parka Camo Fur
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Medium Manhattan 26 Boot Jeans Cut Wash Stretch Lav Women's Rise Paige Blue Y5qYU

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Genetisk £ Stem Mm40designer Liquorice Coated Usa Sz 160 30 14 Jeans W32 Skinny wttprdq
Leg Straight Indigo Fisher Denim Aged Eileen Jeans Crop Malibu 10 qpYXx
Størrelse Fur Faux Camo Small Parka

Small Faux Camo Størrelse Fur Parka UgS1qaT