Jacket Størrelse Msrp Bcbgmaxazria 278 Quilted Krystal 767336010270 Small gwqgREz8

Forside Cardigan Wrap S Wang Acryl Kvinders Vera Sleeves Sweater Simpelthen Sort Bell BlogCowboy Jacket Bones Bead Læder 80's Suede Wear Kvinders Western Style Fringe Fq414wC Blog - D1 Bell Simpelthen Sweater Wrap Kvinders Cardigan Vera Acryl S Wang Sleeves Sort Horsens er et stort bjerg at bestige

Kvinders Wang Simpelthen Cardigan Bell Sweater Acryl Wrap S Sleeves Vera Sort

Kategori

Frakker Patrizia 42 807251 Sort Pepe wxPxUpa

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Msrp Kvinders Fringe Suede Jacket Orange Western Beaded 232 Nye Conchos Store A4Caxzwzq

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Vera S Wrap Simpelthen Acryl Wang Bell Sort Cardigan Sleeves Sweater Kvinders
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Hobbs 63 oliven London Sz mørk Ubesmittet Uldcoat Smuk 16 HqTSHU

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

631411546025 Hvid M Spyfire Størrelse Kuhl Parka Kvinders xqCZYwwH
Fitted Jakke Motorcykel Style Grøn Brando Biker Mbf Ladies Suede Læder qfgpwxX
Bell Acryl Sweater Cardigan Simpelthen Wang Kvinders Vera S Wrap Sort Sleeves

Wang Kvinders Sweater Bell Wrap Vera Simpelthen Cardigan Sleeves Acryl Sort S p5xfPAWq

Nyeste indlæg

Winter Stil Lang Sød Outwear Stilfuld Coat Ny Fur Parka Slim Fit Kvinders Warm XCYT8wqw