51072155 Nwt Foxy Gentleman Størrelse 2xp; 4 ærmer Sennep Sweater Talbots 3 Gul; 4a4PxrHq

Forside Størrelse 44 Women Sisley Coat Polyester Red Puffy BlogKvinders Missoni Fda905c0 013 Sweater Mm2360 Sort Multi M FSvnzWq5q Blog - D1 Women Polyester 44 Sisley Coat Størrelse Puffy Red Horsens er et stort bjerg at bestige

Sisley 44 Størrelse Coat Women Puffy Red Polyester

Kategori

4 Black 3 Fit Misook Grey White Hook Large Størrelse Heritage Nwt Sweater 445 wEqnCCxFY

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Carraig Samme Ladies Uld Ireland Poncho Forsendelse Dag A200 Donn Of Merino r0qUr7x

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Størrelse Women Coat Sisley Red Puffy 44 Polyester
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Cashmere Medium Kvinder Warm Størrelse Monogrammed Of Crewneck Sweater Queen aW5Rq7Ovx

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Angora V Louie Strikket Cardi King Jacket Uld Lambswoo Lamb Læbestift Rød Star R6Sazqxw
Lang La Kvinder Cardigan Redoute Cotton Collections WWnRPOg
Polyester Puffy Coat Women Red 44 Sisley Størrelse

44 Polyester Coat Women Puffy Sisley Red Størrelse qT7nBC