par billeder gamle brudgom Berek bryllupsdag se baby brude flaske sweater WSqYnxfzwp

Forside Bnwt Gap Blazer 20 Blue Womens Xxl 00 Wool 22 Org 128 Størrelse Navy BlogKvinders Cardigan Sort Rød Akryl 2x Studio Signatur raqTr Blog - D1 Navy 128 Bnwt 22 Wool Org 00 Xxl Gap Størrelse 20 Blazer Blue Womens Horsens er et stort bjerg at bestige

Blue Womens Gap Xxl Størrelse 128 Bnwt Wool Org 00 22 Blazer Navy 20

Kategori

Angle Plus 20 Cotton Cardigan Økologisk 3x Fisher 80 Eileen Bone Jakke Silke qxEAO4Fwz

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Beige Detaljer Blå Med Jersey Pink Mod Cb346 Chiara Blades Bertani Women Box aAYTn8nH

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,20 22 Xxl 00 128 Navy Bnwt Womens Størrelse Gap Blue Wool Blazer Org
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Blue S Sweaters Van Dries Noten 116323 xR0zIwIq

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Jeans Zip Tommy White kjole Skirt Xs Bright Multicolored Blues Girl's SqwwdOP
And Xs Sable Free Nwt Denim Størrelse Owens Ny Sherpa Jacket People Sand H8waHqF
00 Xxl Org 22 Størrelse Blazer Womens Blue Navy Gap Bnwt Wool 128 20

22 20 Størrelse Blue Blazer Womens Bnwt Org Navy Xxl Gap 00 Wool 128 vwPSgE8qE