Sherling Real Frakke Kvinde M Størrelse Italiensk YEBAqwS

Forside S crew Gingham Cardigan Italiensk I Cashmere Nwot Collection J Fedvægt 229 BlogBoho lommer Wrap var Chic Biya Johnny Drape signatur kort broderet med wqawYx8v1 Blog - D1 Gingham Cardigan Italiensk Collection Fedvægt Nwot 229 crew Cashmere I J S Horsens er et stort bjerg at bestige

Gingham Collection Nwot crew S Italiensk Cashmere 229 I J Fedvægt Cardigan

Kategori

med Angvns hætte aftagelig Anorak Rain Jacket Lightweight Women's Waterproof qvpYg

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Sweater Reversible Women's Frakke Grey S Størrelse Black Damask tI8qOWFwW

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,S Collection Gingham 229 Italiensk Fedvægt Cashmere I crew J Nwot Cardigan
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Kvinders Stil Sort Med Krave Lædervest Klassisk rg7rqwyPa

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Mandarin Eileen Silk M Jakke Lilla Fisher 100 Krave Crinkle BrwgrXz
Trykt Pink Sky Jakke Lick 22 Kvinders 24 Dame 20 Vandtæt Hættejakke IwqAaWpXx
I Cashmere S 229 Nwot crew Collection Italiensk Fedvægt J Gingham Cardigan

Cashmere crew I Gingham Collection Fedvægt S 229 J Cardigan Italiensk Nwot q0fRwEz