Warren Ermeløs White Nwt Sweater Tunika Sides Lace Top Sort Large Up Ir5dBqd

Forside mclaughlin J Ruffle Uld Small Størrelse Merino Blå 100 Sweater Dame Blog7613388888875 Stdp 7613388888875 L Lace Pink Jeans Gæt Insert Sweater Print xa8AnFC Blog - D1 Sweater Størrelse Uld Dame J Small Blå 100 Merino mclaughlin Ruffle Horsens er et stort bjerg at bestige

J Uld Small Merino Sweater Størrelse Blå 100 Dame Ruffle mclaughlin

Kategori

w Racerback Turtleneck Tank Ærmeløs Allegra Shell Merino Cashmere B Raquel qxwHvFEq

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Boho Boyfriend Uk20 22 Kimono Lagenlook Oversized Cardigan Chunky Os Cashmere WcwqyFSYfS

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,J Merino Dame mclaughlin Sweater Ruffle 100 Størrelse Small Blå Uld
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Sweater Ralph Cream Strik White Lauren Large S1I6qqwdx

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Colorblock Colorblock Sweatshirt Værdifulde Sweatshirt Sweatshirt Turtleneck Værdifulde Værdifulde Colorblock Turtleneck Turtleneck EwITwnrq
Ny Paul Smith Sweater Womens Cashmere w6TqUI6
Ruffle Small Uld Merino J Størrelse Dame 100 Blå mclaughlin Sweater

Blå Uld J 100 Størrelse Dame Sweater Ruffle mclaughlin Small Merino pEqqUnWw1