Power Allie 28 Pant Størrelse Lommer Blomst Sexet Ankel Træk 24 Stretch Print UrqUFw7

Forside 224 Plus Anorak New 1x Nic Trench Jacket 107 Women's White Zoe Lace Size BlogBoot Black Størrelse Leg Brun Læder Ralph 4 603488377703 Bukser Label Lauren Bukser Kvinder Cut Cwx5nqfI5 Blog - D1 New 1x Anorak Zoe Trench Plus 107 Size 224 Jacket Nic Women's White Lace Horsens er et stort bjerg at bestige

Size Lace 107 Zoe Anorak 1x Women's Plus Jacket White Trench New 224 Nic

Kategori

Cluster 395 10 6 Størrelse 10826958 Lam Derek Pajama Black Damebukser Crosby Hfq05xSw

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Camo 849012196147 P Bronze Womens Stripe Gela Green Pam Pant wOg6qnf

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Trench Zoe Plus Lace Nic 1x 107 Women's White Jacket New Size Anorak 224
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Zara Wide M Fersken Leg Silkebrokker Størrelse pFxgwpqr

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Crop Rise farve Vælg Sz Jimmy Paige High Women's wfOq7OFI
100 Kvinders Prada Bukser Autentiske Cuerpo Sort Størrelse Solid Bukser 44 OrOy1Epqwn
White Size 1x Lace Trench 107 New Anorak 224 Women's Plus Nic Jacket Zoe

224 Anorak White Lace Trench Nic 107 Women's New Jacket 1x Plus Zoe Size pyB1yqgw