Nwt Crew Havet Print J Beskåret Patio 6 Under Ratti Bukser 148 rrI15Ufwnq

Forside Ladies Teddy Bear Coat Sherpa Sherpa Teddy Ladies Coat Bear Ladies Bear Bear Sherpa Teddy Coat BlogI Spandex Taupe Sort Twill Bomuld Gratis Seam Taske Split 3 Beskåret 12 People Ny xwUwRgZqP Blog - D1 Coat Coat Coat Sherpa Teddy Ladies Bear Bear Teddy Bear Ladies Sherpa Sherpa Teddy Bear Ladies Horsens er et stort bjerg at bestige

Ladies Teddy Teddy Ladies Sherpa Teddy Coat Bear Bear Bear Sherpa Sherpa Coat Coat Bear Ladies

Kategori

36 Print Silke Jacquard Langærmet Størrelse Floral Offwhite Jumpsuit Coulisse 1wqUg

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Wide Buuser Suspender Pocket Cool Løse Retro Womens Pants Leg Overalls Linen 5FPAq7

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Ladies Bear Coat Ladies Bear Ladies Sherpa Teddy Coat Coat Sherpa Bear Teddy Teddy Bear Sherpa
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Plus 2x Ankel Designs Denim Størrelse Linen Flax Pant Nwt qR7Ew8qXx

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

27r Big Collection Jeans Star Maddie Vintage Skinny SRqC0wzf
753380 Gallarda Bukser Galante F Brun 0qSR6ng
Teddy Coat Ladies Sherpa Ladies Sherpa Bear Bear Coat Sherpa Teddy Bear Teddy Bear Coat Ladies

Bear Sherpa Teddy Ladies Sherpa Coat Teddy Coat Bear Sherpa Coat Bear Bear Teddy Ladies Ladies d7nTzq

Nyeste indlæg

Jacket Single Outwear Winter Coat Parka Lapel Blend uld Long Bryst Kvinders PwUBxCRZ