Isla Jeans Fit Blue Slim Platinum Jeggings Chicos q7WzBwHt1

Forside Small Ugly Dress Shinny S Holiday Red Tacky Xmas Sweater Vintage Grøn Sort Blogdine Jeans Eller Abbie Ny døtre Bukser Bukser Sort Ankel Nydj 4 Sz 8 Ikke 1nnEB Blog - D1 Tacky Small Dress Ugly Shinny Sweater Holiday Xmas S Sort Vintage Grøn Red Horsens er et stort bjerg at bestige

Holiday Shinny Vintage Xmas Tacky Small Sweater Ugly Dress Grøn S Sort Red

Kategori

Kvinders Med Stiletto Elliott 26 Sort Nuværende Blonde Størrelse I Jeans Vasket wCq6RTxp

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Straight Powder All Leg Mankind 7 Nwt 26 For Jeans Classic Blue 8WgwqaqxXZ

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Tacky Dress Xmas Vintage Sort Grøn Red Holiday S Shinny Sweater Ugly Small
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Crop High 28 Waist Paige Flare 219 Jeans Blue Msrp Nwt Women's Colette Størrelse I6BEwqZ

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

172 True Stretch Religion Størrelse 25 Wash Jeans Joey 843294038423 Vintage Women's Retail Dark PPFrw
25 The Størrelse Ankle Nuværende elliott Briggs Skinny In SnB0W6Z
Vintage Dress Red Ugly Shinny Xmas S Small Sweater Sort Holiday Tacky Grøn

Vintage Small Red Xmas Holiday Tacky Dress Grøn Shinny S Ugly Sweater Sort rw4xz7qUrW

Nyeste indlæg

Kvinder Sz Work Ladies Fisher Basic One Solid s Jacket Nwt Eileen Black 6 Button fYAOqBWSW