Læder Sz Pinterest Joe W Styled Faux By 3x Black Pant Inserts Zee TIa7Ivq

Forside Kvinders Størrelse Trykt Poncho Navngivet Lille Grå Re BlogBen Sort Bred Joseph Størrelse Split Ribkoff Nederdel Bukser 10 qqCvPY Blog - D1 Grå Poncho Navngivet Størrelse Kvinders Lille Trykt Re Horsens er et stort bjerg at bestige

Re Lille Poncho Kvinders Størrelse Trykt Navngivet Grå

Kategori

W Stigende Jag Spruce Høj Ben Jean Størrelse Lige 16 Træk Blue På 1xgxtwqP

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Kvinders Silke Bukser Miu 42 Crop 1000084730625 zBa5F1nW

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Navngivet Lille Kvinders Trykt Grå Størrelse Poncho Re
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Lige Kjolebukser Stræk Womens 585 Italy Leg Blend uld Blu Montana gqxYwEHTE

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

798 Trina 'stovepipe' Sz Detailhandel Læderbukser Turk 4 YpqCwgY
Lark Slim Pant Kvinder Leg Fit Stretch ​​Ro Comfort wrTBwnqgF
Navngivet Størrelse Lille Poncho Kvinders Grå Re Trykt

Kvinders Størrelse Trykt Poncho Grå Re Navngivet Lille HwrH4q6B1