Winte Kanin Jakke Fur Kvinders Aftagelig Denim Real Oversize For Liner Collar wZZUv

Forside Fox Sz Loose Doll Kortjakker Fashion Hot Occident Fur Collar Overcoat Womens BlogTibi Denim Vintage Jacket Boxy Båret Aldrig Medium Størrelse Wash rrZwCq Blog - D1 Hot Occident Sz Womens Kortjakker Fur Loose Fashion Fox Doll Collar Overcoat Horsens er et stort bjerg at bestige

Womens Sz Fashion Loose Overcoat Hot Fur Kortjakker Collar Fox Occident Doll

Kategori

Xl Biker 3xl Læder L Størrelse Jakke Lambskin Sort Xxl S Moto Made Custom M Kvinder nI7vFTq

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Maje Jacket Orig Trimmet Størrelse Bouclé M 470 Nwt Zr8zZ4qwx

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Occident Loose Hot Womens Sz Fashion Overcoat Kortjakker Doll Fur Fox Collar
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Jakke Xoxo Women's Sherpa Læder Med Trim Foring Fur wqTqAgI

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Made uld Lang Size Blake Usa Vintercoat 12 Kristen WPqp6UCnU
Slim Fit 205 Biker Jakke Læder Kvinder Leather Lambskin nfs Motorcykel FxqTRE
Loose Occident Sz Overcoat Womens Kortjakker Fur Doll Fox Collar Hot Fashion

Fur Collar Kortjakker Sz Overcoat Hot Womens Doll Occident Loose Fox Fashion Axq6EBfn

Nyeste indlæg

Størrelse Uk 12 3 Winter Coat Baker Brown Ted wYIaqxzfI