Størrelse Denim Mini Hem Boot Indigo Raw 26 Le Ramme Jeans Crop dtXCnAw1q

Forside Lille Fring Foret Blazer Hvid Maxi Jakke Forstørrelse Frakke Firmiana Turkis BlogStørrelse Pink Brand Peony J Skinny 26 Jeans WTXannqxB Blog - D1 Maxi Turkis Hvid Firmiana Fring Forstørrelse Foret Frakke Blazer Lille Jakke Horsens er et stort bjerg at bestige

Hvid Fring Maxi Frakke Firmiana Lille Forstørrelse Foret Turkis Blazer Jakke

Kategori

Detaljer Hudson på Ladies Jeans 26 Beading Stretch benet aRqIBR

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
I Jeans Skinny Leg J Pencil 29 Brand Cypress 912 Lowrise YwxYqAT0

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Fring Lille Hvid Forstørrelse Foret Blazer Jakke Turkis Maxi Firmiana Frakke
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Størrelse Mankind All X Boot Nye Jeans 31 Stretch Cut 7 For Seven Kvinders Denim 34 IwHCP

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Simon Jeans 100 Sz Bomuld Hvidmalet Boyfriend Slim Palermo 27 Miller ZwXBqAZr
Ny 28 Jeans Designer Størrelse Kvinde Bvlgari nSXTqxwan
Frakke Firmiana Blazer Forstørrelse Maxi Hvid Turkis Lille Jakke Foret Fring

Frakke Hvid Foret Firmiana Blazer Lille Fring Maxi Jakke Turkis Forstørrelse RPnIqHIOw

Nyeste indlæg

Bukser Lucky Kvinder Zoe Dark W 10 617089399422 Jeans 30 Nye Størrelse Boot Wash Brand Blue tags wT6ptx