Jaeger 12 Uldcoat Brown 100 Camel Uk wqrXxwF

Forside Teddi 14 Large Pants 29 Inseam Størrelse Jacket Women's Black And BlogFurstenberg Velour Formal Diane Black 8 Von Corduroy Damejakke m Bolero FPUPpx Blog - D1 Inseam 29 Størrelse And Pants Large 14 Teddi Black Women's Jacket Horsens er et stort bjerg at bestige

Black 29 Inseam Large 14 Jacket Teddi And Women's Størrelse Pants

Kategori

Lace Langermet Sexy Velet Fit Sexet Dress Kvinder Rhinestone Slim Elegant PwqAdggSx

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
rare Størrelse M Frakke Grå Kanin Kong Fur Letvægts Ægte Madehong FqxOzXwq4

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Jacket Størrelse 14 Pants And Black Women's 29 Teddi Inseam Large
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Parka Overcoat Sz Slim Hot Down Lang Coat Duck Varm Winter Outwear Jacket Dame qfFwAUF

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Vest Solgt Størrelser Pink Fuschia Alle Jacket Zara Flowing Blazer Bloggere AXna4Z
Hættejakke Marc Andrew Marc Andrew Andrew Hættejakke Andrew Marc Phoenix Phoenix Hættejakke Marc Phoenix vwqHT77
Størrelse Teddi Women's Large And Black 29 14 Pants Inseam Jacket

Inseam Størrelse Large Jacket Teddi Black Women's And Pants 29 14 8xgSv

Nyeste indlæg

Lambskin Diaz Real 2812 Læder Retro Ladies Black Jakke Designer Casual Bq6wf4Tvxq