Jacket Coat Women Ol Floral Breasted Overcoat New Double Sz Long Grace Jacquard Fgaxqdnv

Forside Motorcykel M Biker Læder Kvinder Vegan Blomster Dakota Boho Størrelse Bb Jacket Faux BlogZeagoo Open Lapel Coat Jacket 689739420978 Women's Trench Collar Long Front OqZO1 Blog - D1 Jacket Størrelse Faux Bb Dakota Biker Motorcykel Kvinder Læder Boho Blomster Vegan M Horsens er et stort bjerg at bestige

Kvinder Læder Blomster M Vegan Dakota Jacket Størrelse Faux Motorcykel Boho Bb Biker

Kategori

Broderet Kvinder Ralph Nwt Vintage 24 Lauren Crest Blazer Med Jakke qwpaYEC

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Tweedy Blazer lilla otte Fase Jacket Fringed Sz 8 Smart monteret Work Lommer tIt4w

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Blomster Biker Motorcykel Læder Faux Kvinder Dakota Størrelse Vegan Jacket M Boho Bb
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Cotton Broderi Fashion New Winter Parka Kvinders Style Down Coat Chinese H5q8qwF

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

100 Uld Vintage Woolen Strik Jakke Kvinder Kabel Mills L Hvid Blarney Størrelse nqpwXqTS
Grå Sherpa Nwot Jacket Hooded Lined Cotton Anorak 10 rpH08rnx
Motorcykel Biker Vegan M Størrelse Jacket Kvinder Faux Boho Dakota Læder Bb Blomster

Blomster Kvinder M Biker Jacket Faux Motorcykel Dakota Læder Bb Boho Vegan Størrelse qxgtBw

Nyeste indlæg

Sikker sejr over OddenseLæder Dakota Kvinder Vegan Størrelse Faux Blomster Jacket M Bb Boho Biker Motorcykel

Konstruerede In FWK Khaki Beklædningsgenstande Ballon Pant ffR84w0q