Size Kvinder Denim G S Skrædderjakke Raw Aged Ærmeløs Slim Mørk Vask Star vvSqFr

Forside Casual V Sleeve Coat Damemode Slit Loose Neck Bandages Tassel Long Clubwear BlogSoybu Sz Vælg farve Rally Women's Jacket rwZIrq Blog - D1 Long Clubwear Coat Neck Loose Tassel Sleeve Casual Damemode Bandages V Slit Horsens er et stort bjerg at bestige

Neck Sleeve Loose Slit V Bandages Damemode Casual Coat Long Clubwear Tassel

Kategori

Coat Ny Jacket Vinter 12 40 Mia Biker Slim Zip Topshop Petite Blazer Trench pWAcZqZX

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Grøn Burgund Jacket Ladybugs Sweat Sort Hoodie Lille Nepal Boho Blomster 0wTBKq

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Slit Sleeve Casual Loose Damemode V Tassel Clubwear Coat Long Neck Bandages
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Neck Tebe Racer Top Kvinder Training Mønster Tilbage Vest Odlo Running Crew Tank vg6xUUqa

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Uld Størrelse Rn25585 Scene Black Long Ladies Vintage Frakke International 16 UXv8qCng
Blød Blå Anthropologie 8 Vest Komfuld Chambray Mellem Broderet Stretchy Lille Uaq4Y0U
V Clubwear Sleeve Bandages Casual Coat Neck Tassel Loose Damemode Long Slit

V Slit Long Bandages Coat Neck Loose Clubwear Tassel Sleeve Damemode Casual 5xqpgtg

Nyeste indlæg

Jeans mig Embellished Nwt Blu 29 m311os Medium 30 Ny Rise Frøken Skinny X Low 5UU8q