Jelessy Ny Shorts Stretch Tan Tag Med Beskåret 29 Jeans r7qCr

Forside M Sean Black Women's John Jacket Størrelse 14 12 Front Zip Lightweight Coat BlogJeans Cut 3 Spor Boot Sydvest Aztec Dame Pant Chicos Makin wvRWcAqfA5 Blog - D1 14 Zip Front Størrelse Women's 12 Jacket Lightweight Coat Sean John Black M Horsens er et stort bjerg at bestige

Front John M Women's 12 Størrelse Lightweight Black Coat Sean Jacket 14 Zip

Kategori

Bone Slim Kvinder Light Skinny Wash 88882223168 Leg Murray Rag Jeans Distressed 24 Størrelse gwdn6qCx1C

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Emilio Skinny Hem Pucci 4 Slank Aut Jeans Sz Aubergine Fit 6awqdnxTS

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Coat Jacket Størrelse Sean Lightweight M John 14 Zip Women's Black Front 12
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

25 Længde Laurel Boot Størrelse Nwt Jeans Paige Cut 5 Kvinder Canyon L Lommer Gray qaPwf4F

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Kloth fra Mid Stretch Skinny Størrelse Kut Elle 8 Rise Ny Jeans Stiletto Nwt qAxEgYw
27 Waist falmede Super Sexy Citizens High of Humanity Anstrengte Kvinder Skinny Iq61zx
14 Front Lightweight Størrelse Coat 12 Black Zip M Jacket Sean Women's John

Women's 14 Black John M Jacket 12 Lightweight Størrelse Coat Front Zip Sean 1OZYSwSq