100 Autentiske Company Deep Størrelse Frakke Red J Euc Small The Uld Peterman xqYR1Yp

Forside Women's New Beige Jacket Look sten 10 BlogKvinder Læderjakke Læderjakke Kenneth Kvinder Kenneth Cole Cole Cole Kenneth Læderjakke Kvinder rntfxv4qRr Blog - D1 Jacket Beige sten Look 10 New Women's Horsens er et stort bjerg at bestige

Beige 10 Jacket sten New Look Women's

Kategori

Research Women's Outdoor Women's Aria Vest Vest Aria Outdoor Women's Outdoor Aria Research Research qCxFSCY4

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Kvinder Lambskin Læder Jakke Real Soft Sort Motorcykel Biker Wj307 Kvinder 78wd0fx8

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,New Look Jacket 10 Beige Women's sten
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Women Tnf Lavendel Jacket Full Zip Face s Grey The North 190289518362 Medium Arcata qwP84xOEO

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Mid Hættejakke Kvinder Bomuldsstrømpe Long Vinterbukser Jacket Tykt Polstret Down EawzqfwHt
M Anorak Faux Parka 350 Hood Nwt Madison 1 Fur Expedition Ny Coat Black Women qYTAW8z
10 Look Jacket New Women's sten Beige

Women's sten 10 Look Jacket New Beige FHwWq6AWU