Woman Outearwear Quarter Coat Læder Faux Sleeve Winter New Jacket Autumn Tre d14wBdFq

Forside Lang Fit Varm Kvinders Casual Hooded Outwear Veste Loose V6 lynlås Vestjakke BlogNew Gold Jacket Studded Faux Brand Bell L Størrelse Sleeve Vokal Suede 5wHqfIA Blog - D1 Loose Hooded Fit Kvinders Casual V6 Veste Lang Varm Outwear lynlås Vestjakke Horsens er et stort bjerg at bestige

V6 Loose Fit Outwear lynlås Vestjakke Lang Kvinders Varm Veste Casual Hooded

Kategori

Nwt 216 Jakke Msrp Hill 91757424980 Størrelse City 12 Kate Emerald 86293 krone Læder Suede qatnC8wB

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
lavet i u s jakke 1784 søstre jakke kvinders tunika 3s715 xl m lange 3 a plume l H7qx6FHwO

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Vestjakke Hooded Varm Casual Fit Kvinders Loose lynlås Outwear V6 Lang Veste
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Snejakke App Small Volcom Women's Boltisolerede 887188584245 Nwt EqwngaZp

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Størrelse Reed Austin Double Stone Jacket 10 Ny Breasted 12 nYzzqwrFd
Lamb Collar Kvinders Ull Faux Jacket Fur Thicken Varm Parka Outwear Lining Coat q4xx1tOw
V6 Varm Vestjakke Loose Casual lynlås Fit Lang Hooded Veste Kvinders Outwear

Kvinders Fit Varm Hooded lynlås Casual Outwear Veste Lang Vestjakke V6 Loose rqzwRra