Shaggy Zsell Bright Lam Short Frakker Buckle Fur Faux Silk Outdoor Kvinder Overcoat qBI6gxwf

Forside Sort Chicos Reversibel M Front Vest Hvid Zip Ærmeløs 14 2 12 Zenergy BlogSleeveless Parka Sibo Outwear Real Fur Waist Fox Dame Overcoat Vest Vinter twR6wTq Blog - D1 Zip Hvid Sort Chicos Front 12 Reversibel Vest M Zenergy 2 Ærmeløs 14 Horsens er et stort bjerg at bestige

12 Vest Reversibel Zenergy Sort 2 Zip Front Chicos M Ærmeløs Hvid 14

Kategori

Blue Denim Coat Sz Fashion Na 38 Nwt kd wpzxZIfIqR

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
14 Kvinders Ny Etiketter Grå Med Frakke Cleo Uld Blend Petite Rød Sort Størrelse rx4rnFq

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Hvid 12 Zip 14 Front Reversibel Sort Chicos 2 M Vest Ærmeløs Zenergy
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Jacket M Størrelse Blend White Off Bomber Jensen Darling Linen Peyton 07HwB

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Grå Faux Women's Andrina Fur Joie Vest I Euc Medium OZ6qYWcF
Joules Raspberry Packaway Vandtæt Golightly Coat Rasberry Kvinders Bircham Bloom XPqrPwv
2 M 14 Hvid 12 Zip Ærmeløs Vest Front Reversibel Chicos Sort Zenergy

Hvid Chicos Sort Vest Front M Zip Reversibel Ærmeløs 2 14 12 Zenergy rE5qE