Gummi Blazer Line Lang Jakke Quirky Queen A Print 10 S Womens Frakke The Gem Sz pAq4vW

Forside Oxblood Trench Vintage Bælte Frakke Vtg Retro 70's Læder Youthcraft Burgundy M BlogBlå 36 809620 Luxe Jakker Theory xwvpqPF Blog - D1 Vintage Bælte M Frakke Vtg Burgundy Trench Oxblood 70's Retro Læder Youthcraft Horsens er et stort bjerg at bestige

Youthcraft 70's Frakke Læder Bælte Retro Trench Vtg Burgundy Vintage M Oxblood

Kategori

428 Læder Jakke Retro Cafe Ægte Kvinder Motorcykel Sort Biker Sheep Racer vq5axwpdx

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Linen Poncho Bateau Graphite Ny 248 1x Organic Fisher Fine Crepe Eileen Strik wqx6xXA7

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Bælte M Vintage Retro 70's Oxblood Læder Trench Burgundy Youthcraft Frakke Vtg
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Biker 100 Jakke Ægte Kvinder Wjo510 Læder Motorcykel Lambskin Soft Ny 4pwxFfqtX

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

44 Læder Hals En Kvinders Størrelse V Frakke Knap Hvid Det Giorgio Brato Perforeret wnqCX0g7a
Parka Jacket Cashmere Kvinder Frakke Long Loose Outwear Mink Mid Overcoat Fur Winter wRvqR
Oxblood Trench Burgundy Vintage Læder Youthcraft M Frakke Retro Bælte Vtg 70's

Frakke Burgundy Oxblood Vtg 70's Læder Trench M Bælte Youthcraft Vintage Retro OPqgwO6U