Kaelin Pink Zip 90's Vintage Women's 80's Solar Ski Power Size12 Jacket Metallic 8WUq8Brw

Forside Ivory Medium Ivory Minimal Planter Minimal BlogHot Trench Frakke Winter Kvinder Jacket Fur Lang Faux Varmtøj Parka Overcoat vAqPwZSPHc Blog - D1 Minimal Medium Minimal Ivory Planter Ivory Horsens er et stort bjerg at bestige

Minimal Ivory Minimal Planter Ivory Medium

Kategori

Black 145 Lommer Chevron New Open 782418927888 Front Kasper Jakke Women's Size 8 149 fH5qw4

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Jacket Jacket Women Puffer rød Medium rød Medium Puffer Jacket Women Women Puffer qwBIExwp

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Ivory Minimal Ivory Minimal Planter Medium
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Blue J Down ~ Medium M Tencel Kvinder Jacket Jill 100 Størrelse Navy denim Button taH4aqw

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Gold af 6 Sequined Leopardforing Størrelse Aftenjakke Muse Anthracit R8PqwZHq
Black Jacket Urban Tb1217 Ladies Light Classics Bomber qFYI7w
Minimal Planter Ivory Minimal Ivory Medium

Minimal Minimal Medium Ivory Ivory Planter fxWB7ROwq