Kvinder 846950231718 Sweater l Sort c Neck L Monica A Uldblandet Cowl gPEv0q44w

Forside Kvinder Long Jakke Coat Trench Black Overcoat Military Outwear Parka Sbox14 BlogCasual Chunky Kvinders Pxmoda Sweater Langærmet Turtleneck Pu Oversized Strik 5R1wFqPnT Blog - D1 Parka Coat Black Overcoat Kvinder Military Long Outwear Jakke Trench Sbox14 Horsens er et stort bjerg at bestige

Sbox14 Coat Parka Overcoat Black Long Outwear Military Trench Jakke Kvinder

Kategori

Amazing Anthropologie Sweater Channels Striped Størrelse 5 Xs Nwt Stars Cardigan Grey 1cqgYYZ

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Sweater Medium Hvid Blå Top St Geometrisk Bn Strikket Sort John Grøn Collection xpYw6fnq6T

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Sbox14 Military Black Outwear Kvinder Overcoat Coat Long Trench Jakke Parka
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Hættetrøje Nederdel 1 Tech 091 Fleece 2 831707 Kvinders I L Nike Aftagelig Jakke Nederdel zqZUww0Rf

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Lafayette Special Large Two Extra 148 Bisque Sweatersize Orange ArWvAp61
Grå Broderet Sort By Marc Sweater Guld Og Jacobs wSEXTTnq
Sbox14 Parka Black Kvinder Long Overcoat Outwear Coat Military Trench Jakke

Parka Jakke Kvinder Long Overcoat Military Coat Sbox14 Black Trench Outwear qqPXHw8Ux