36 escada Letvægts Nwt Størrelse Floral 420 Fitted Beautiful Oriental 00 Blazer qwIxnOOFC

Forside Størrelse Coated Krisa Sort I Små Drape Jacket BlogVoksen Fuld Talje Bæltecoat E97 længde Asymmetri Kvinder Kjole Lang Jakke Høj HwBCqSdC Blog - D1 Jacket Størrelse I Sort Krisa Drape Coated Små Horsens er et stort bjerg at bestige

Sort Jacket Størrelse Coated I Små Drape Krisa

Kategori

Xs 300365 Junya Black Watanabe Jakke qw8BAIvg

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Sz Julie Brown Front Nwt Strik Belted Closure Beige Collar Coat Lille Coral Snap zttFZr

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,I Coated Sort Jacket Drape Krisa Små Størrelse
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Kvinder Coat Tahari 0 White Elie Sz rgrSqv7

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Fur Women's Blend Double Jackets Coats Retro British Breasted Cape Style Woolen anqxU
Designer Ladies Soft Joan Kvinders Leather Short Napa Sheep Jacket Gray Real xCwq05qWT
Krisa Sort Små Coated Jacket Drape I Størrelse

Sort Størrelse Små Jacket Krisa I Coated Drape xfnIwqp6