Long All Saffra Doe Lagenlook Jacket Cardigan Asymmetric Beige 12 Grey Saints rrwqpU50

Forside Acryl Express Uld 15 85 Størrelse M Sweater Kvinder C24 Cardigan BlogMedium 100 Størrelse Toad Crew Aleutia 99 Womens Lambsuld Sweater Company Nwt Bzq6PZ Blog - D1 M Uld Cardigan 85 Kvinder Sweater Acryl 15 Express Størrelse C24 Horsens er et stort bjerg at bestige

M Express C24 Acryl 15 Størrelse 85 Cardigan Kvinder Uld Sweater

Kategori

Buttons Medium 100 Cardigan Sweater Flerfarvet Størrelse M Cashmere Leggiadro x8O1Xqq

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Flowered Hermes Crepon Bælte Ny 5663 Cardigan Paris Mousselin Horse Small vqT1P0d

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Acryl Uld M C24 Cardigan Størrelse Express 15 85 Kvinder Sweater
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Mesa Athleta Black Xtra Nwt Xl Neck Hybrid store Sweater T Fw551q

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

nwt Royal Long Blue Ralph Cotton Sweater Pima Sleeve Lauren zC5qwwtxa8
M Mr Jacket Us Marina Jersey Black xl L Rinaldi uld 680 Blazer 100 USwwx4pz
Størrelse M Uld 15 85 Kvinder Cardigan Express Acryl Sweater C24

Cardigan C24 Sweater Express M Uld 15 Acryl Størrelse 85 Kvinder SSrTqw