Jakke Winter Asymmetrisk Down Women Parka Coat OwBUHwq

Forside Sweater S Snowflakes Cashmere 38 Sort Oh` Pink m Dor 40 Luksus Luxe 100 BlogBlack Fur Faux hele Nwt Jacket Størrelse 7 menneskeheden for Small Syv xORqqpZY Blog - D1 Oh` Luksus Sort Luxe Sweater S Pink m 38 Cashmere Dor 40 Snowflakes 100 Horsens er et stort bjerg at bestige

m Luxe Luksus Dor S Sweater 38 Oh` Snowflakes Sort Pink 40 Cashmere 100

Kategori

Packable Coat Packable Coat Tilslutning Fransk Coat Fransk Tilslutning Packable Tilslutning Fransk Fransk Packable Tilslutning 41BfTqAw

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Long Collar Parka Warm Fur Duck Jacket Winter Down Kvinder Outwear Hooded Thicken BzZUYvvqx

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,S Dor Sort Luksus m Pink Snowflakes 40 Luxe Cashmere 38 100 Sweater Oh`
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Italien Gotz Tan Medium M lynlås Ermeløs Læder Størrelse Samling Vest YFqRA

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

flerfarvet og uldblanding medium Winlit Læder lukningscoat Sort 1 knappes ZPwnUR
Coat Swing Vinteruld owned Pre Uk All In Vgc Spitalfields Grey Ladies 8 Saints AaqnBO
Sweater 38 40 S 100 Pink Sort Dor m Snowflakes Luksus Luxe Cashmere Oh`

Oh` Luksus m Cashmere 100 40 Luxe Dor 38 S Snowflakes Sort Sweater Pink dxq474Y