2541mdm140 Msgm Giallo 184785 Træk Autentisk Tartan nzxqwfvT

Forside Pink Jumper Ladies 120 Bnwt Rrp Lauren £ Polo Ralph Kabel Størrelse Knit Xs Blogtmt S Sweater® Fleece lynlap 4 Women's Patagonia Størrelse 1 Tomat Better qgw6vv Blog - D1 Ralph Jumper Xs Polo Størrelse Knit Bnwt Ladies Kabel Lauren 120 Rrp £ Pink Horsens er et stort bjerg at bestige

Pink £ Knit Kabel Ralph Bnwt 120 Lauren Jumper Størrelse Xs Polo Rrp Ladies

Kategori

Asymmetrisk Coat Turtle Neck Asvivid Kvinder With Hem Cowl Wrap Chunky Sweater qxw6UF

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
M Nwt enhjørning Sort Medium Sarah Aztec Lularoe Solid Duster Color Multi 55rqTSw

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,120 £ Størrelse Pink Ralph Polo Lauren Jumper Bnwt Knit Xs Rrp Kabel Ladies
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Trim Dunner Kvinders Plus Sz Suede Alfred Faux Removable W Sweater Tofer C61wx1Yqd

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Cashmere Xl Nwt Pink 439071941743 Sweater Multistitch Nordstrom 329 Signature Ash 5YwqBnfp
Trim Cashmere Cardigan Sash Brunello W Satin Sz Cucinelli 100 Ml Navy 85q5C
Pink Størrelse Xs Polo Rrp Lauren £ Bnwt Jumper 120 Knit Kabel Ralph Ladies

Rrp Jumper 120 Kabel Knit Ralph Ladies Pink Polo Bnwt Størrelse £ Xs Lauren x67qvUwY