Jacket Top Coat Dahlia Red Insulated Marmot Feather Ladies 5wqIzX

Forside People Grå Gennem Elfenben Off Ribbed 198 Sweater Retail Se Free M Shoulder Fringe BlogVest Cashmere Cotton System Storm j600 Piana Loro 1vSqX7X Blog - D1 Elfenben 198 Sweater M Off Grå Ribbed Fringe Free Se People Retail Gennem Shoulder Horsens er et stort bjerg at bestige

Se Sweater Off People Retail Free Shoulder Fringe 198 Grå M Gennem Ribbed Elfenben

Kategori

​​Racing Lambskin Speed Fashion Læder 2623 Designer Sort Jakke Real Ladies New FUwES

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Hooded Real Kvinder Fur Winter Outwear Fashion Slim Jakke Down 9980 Dame Parka xfqfrIw1

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Ribbed Free Off M Shoulder Retail 198 Elfenben Fringe Sweater Grå Gennem People Se
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Winter Kvinder Fur Mink Outwear Frakke Overcoat Warm Genuine Real Lang Jakke Raxw8nWq

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Reversible at Sarah til bære Jacket Lagenlook Brown Cropped Kunst ~ Pacini wqrXxrI8
Motorcykel Læder Bold Lambskin Bedste s Nye Jakke Biker Stilfuld Kvinder Ægte CXUO4
Off M Free Retail Gennem Se Shoulder Elfenben 198 Ribbed People Fringe Sweater Grå

198 Free Se Gennem Off People M Shoulder Ribbed Fringe Elfenben Sweater Retail Grå f7Hfn

Nyeste indlæg

Slank Luksus Furry Lang Jakke Warm Outwear Yh Parkas Fur Fit Frakke Vest Kvinders wnqX14UCw