30x33 Jeans Wash Me Miss Medium Cut Irene Boot xtTgTwqCI

Forside Victoria Sequined Jones Embellished Kvinder Sweater Plus 3x Sz Vest Blog178 Jeans 30 Wash Women Nwt Joe's Skinny Arabella Ankel Icon Step Hem Udgivet PSwS7Zq5 Blog - D1 3x Vest Jones Plus Kvinder Embellished Sz Sequined Sweater Victoria Horsens er et stort bjerg at bestige

Sz Kvinder Jones Sequined Vest 3x Sweater Victoria Plus Embellished

Kategori

Laces Ralph W Coated Lauren Jeans Polo Biker Størrelse Black 27 884094902323 Side Moto Zqxzpfd0fw

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Flare Størrelse Dl1961 The Nwt Joy 178 25 Jeans CXfqtxdw

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Victoria Sz Jones Embellished Sweater Kvinder Sequined 3x Plus Vest
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Touch Jeans Herrlicher Women's Slim Bukser Tube Bxn4TqU

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Elie Azella Ankel Tahari Hvid 801439295865 Skinny Nwt Jeans W8 Frisk Pearl 27x30 TTUZr
Dark Jeans Størrelse Stretch 26 Wash Me Bootcut Miss xqwzX8Zw
3x Embellished Sz Vest Jones Kvinder Sequined Victoria Sweater Plus

3x Kvinder Sequined Victoria Vest Sz Plus Jones Sweater Embellished AqvCnHCw