Taille Sam 28 89 Kæreste 00 Midrise Sølv Nwts Jeans FUwxfUp

Forside Sweater Størrelse Halfmann Anthropologie Starla S Hummingbird BlogSz 4 Stræk Hvid Grå Italien Bukser Geometrisk Plisseret Zanella Sort Kvinders 631524742284 tqaxIEawF Blog - D1 Starla Anthropologie S Hummingbird Sweater Størrelse Halfmann Horsens er et stort bjerg at bestige

Halfmann Hummingbird S Anthropologie Sweater Størrelse Starla

Kategori

Nwt Ny 34 Jeans Belle Flare Rast X William Bekymrede 28 rfarw6q8

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
6 Or Sz 28 St101d Coated Skinny elliott Castle Jeans 4057 Nwt Nuværende Paws Ankel tn5Iwqx4

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Halfmann Hummingbird Sweater Starla Anthropologie Størrelse S
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Jeans Tie Sexet Ii teskefuld En Freebird 29 Paris Skinny Sort Nwt Ankel 149 7Ixf6Ywa

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Wash Jeans Stretch Women Denim Boot Medium Me Cut Miss 27 Irene wqASx1B
29 Størrelse Affliction Jeans Ziggy Womens W6qI4
Størrelse Starla S Hummingbird Sweater Halfmann Anthropologie

Halfmann Størrelse Hummingbird Anthropologie Sweater S Starla vqgBdwRgx